A műfű az, ami örökké dekoratív eleme lehet a környezetnek!

A műfű az, ami örökké dekoratív eleme lehet a környezetnek!

A műfű mindig is kiemelkedően dekoratív és stílusos eleme volt a környezetünknek. Valljuk be őszintén: mégis ki lenne képes azt gondolni, hogy egy kert örökké szép maradhat akár gondozás vagy folyamatos beavatkozás nélkül?

A megoldás: vásároljunk holland pázsitot. Nagyon szépen néz ki, rendkívül dekoratív és stílusos: ezt pedig még letagadni sem mindig lenne egyszerű. Még a plasztik megoldások legnagyobb ellenségeinek is elakad a szavuk, ha azt látják, hogy a műpázsit mennyire szép.

Mégis hová lehetne rakni?

Hová lehetne rakni a műfüvet? Nagyon sok helyre. A legkézenfekvőbb elgondolás a kert, azonban nem érdemes ennél a pontnál megállni.

Lehet tenni műpázsitot akár teraszra is. Ki ne szeretne egy olyan panellakásban lakni, ami szép zöld színű? Csak ki kell menni az erkélyre, és már olvashatunk is ott, vagy pihengethetünk a környezetünkben.

De lehet rakni műfüvet akár az uszoda mellé is. A klóros vizet egyébként sem bírná sokáig a környezet: az viszont teljesen biztosra vehető, hogy a műpázsitnak semmilyen komolyabb baja nem fog esni.

A játszótéren pedig igazi különlegességnek számít. A legtöbb köztéren nem akarnak kertészeket alkalmazni, viszont ez megold minden problémát – és az önkormányzat is sokkal jobban fog járni a végén.

Talán kevesen tudják, de még színházba is lehet műfüvet rakni. És ez teszi ezen felhasználási cikket ennyire sokoldalúvá és különlegessé.

Mégis hol lenne érdemes vásárolni?

Ha szeretnénk, akkor látogassunk el a Kingrass műfű kereskedésébe, ahol gyakorlatilag a kerti igények teljes palettája lefedett.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.