Mi az a reptéri transzfer? Ki végez ilyet Siófokon?

Mi az a reptéri transzfer? Ki végez ilyet Siófokon?

Sokszor az ember azt gondolná, hogy teljesen felesleges bárkinek is várnia minket a reptéren, mikor egy új városba érkezünk. Igaz ez? Milyen előnyei vannak annak, ha egy kedves, figyelmes, empatikus sofőr vár minket a reptéren?

Bizony, ennek pszichológiai hatása is van. Könnyedén előfordulhat ugyanis, hogy máshogy fogunk a helyre emlékezni évekkel, évtizedekkel később, ha egy remek taxis fogad majd minket a reptéren. De mégis mi a feladata egy ilyen taxisnak, és mi az a reptéri transzfer? Bejegyzésünkben ezek a kérdéseket szeretnénk megvizsgálni.

Mi az a reptéri transzfer?

A reptéri transzfer nem más, mint amikor egy sofőr vár minket a reptéren. Van valaki, aki vár minket, vagy a családunkat ott, amikor oda érkezünk… kell ennél kellemesebb, jobb érzés, vagy sem? Ráadásul nem is drágább, mint egy sima taxis szállítás. Hát kell ennél több?

Ki végez ilyen transzfer sofőrszolgálatot Siófokon és környékén?

Siófokon és környékén Demeter László az a sofőr, aki reptéri transzfert vállal. Ő a DemoTaxi megalapítója, már évtizedek óta szolgálja ki ügyfeleit hűségesen és kedvesen. Ajándék cukorkát is ad minden út mellé, ha kéri a taxis – ezért is különleges vele utazni.

Éppen ezért jelenthető ki, hogy taxizni igazán örömteli és igazi élmény. Nem mindennapi dolog taxival elmenni valahová.

Nem csak repülőutak elején érdemes kétszer meggondolni, hogy szeretnénk-e taxival menni. Ugyanis az élmény egész egyszerűen felülmúlhatatlan és felejthetetlen.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.